Klicken Sie auf das Bild, um die Animation in Aktion zu sehen.

De Korrel Beheer Mastermix Coastal Southern BBQ Burgertjes

Weltplayer für schmackhafte Produkte

Om wat voor keuken het ook gaat, de kans is groot dat je er onder andere kruiden, specerijen, sauzen en paneermeel treft. Ieder huishouden, restaurant of producent binnen de food industry maakt er wel gebruik van.

Het is zo vanzelfsprekend dat je er haast niet bij stil staat. En toch, wereldwijd zijn verschillende producenten die dit mogelijk maken. Wij zijn zo’n wereldspeler.

Door naast onze producten ook onze kennis en know-how te delen komen we samen met onze klanten tot mooie producten, c.q. oplossingen.

Eén van onze USP’s is om op dit niveau ook tailormade oplossingen te bieden.

DKB

DKB Foodsolutions, is de holding met daaronder twee merken: ECS Paneermeel Industrie en MasterMix. Het laat zich raden dat we onze paneermixen uitgeven onder de naam ECS Paneermeel Industrie. Al onze overige producten, zoals producten op het gebied van Taste, Coatings en Functional Blends onder de naam Mastermix.

Da wir stark in die Entwicklung unserer Produkte eingebunden sind, haben wir die volle Kontrolle über die Produktion. Wir stellen fast alle unsere Produkte in unseren eigenen Fabriken her. Wir tun dies unter den strengsten Qualitätsstandards, die in der Lebensmittelindustrie gelten. Da wir die Warteschlangen kurz halten möchten, arbeiten wir nicht mit Agenturen innerhalb Europas zusammen. Zo heb je altijd rechtstreeks contact met de bron, met ons.

Om aan de sterk groeiende vraag naar onze producten te voldoen, hebben we de afgelopen jaren geïnvesteerd in nieuwe bedrijfs- en productiepanden. Ook hebben we ons wagenpark aanzienlijk vergroot.

Een beeld zegt zoveel meer dan woorden en daarom nodigen we je graag uit voor een virtuele tour door onze fabrieken. Klik op de ‘play’ knop op de afbeelding hieronder.