Klik op de afbeelding om de animatie in actie te zien.

De Korrel Beheer Mastermix Coastal Southern BBQ Burgertjes

Wereldspeler voor smakelijke producten

Om wat voor keuken het ook gaat, de kans is groot dat je er onder andere kruiden, specerijen, sauzen en paneermeel treft. Ieder huishouden, restaurant of producent binnen de food industry maakt er wel gebruik van.

Het is zo vanzelfsprekend dat je er haast niet bij stil staat. En toch, wereldwijd zijn verschillende producenten die dit mogelijk maken. Wij zijn zo’n wereldspeler.

Door naast onze producten ook onze kennis en know-how te delen komen we samen met onze klanten tot mooie producten, c.q. oplossingen.

Eén van onze USP’s is om op dit niveau ook tailormade oplossingen te bieden.

DKB

DKB Foodsolutions, is de holding met daaronder twee merken: ECS Paneermeel Industrie en MasterMix. Het laat zich raden dat we onze paneermelen uitgeven onder de naam ECS Paneermeel Industrie. Al onze overige producten, zoals producten op het gebied van Taste, Coatings en Functional Blends onder de naam Mastermix.

Omdat we erg betrokken zijn bij de totstandkoming van onze producten, hebben we de productie volledig in eigen beheer. We maken bijna al onze producten in onze eigen fabrieken. Dit doen we onder de meest strikte kwaliteitsnormen die er gelden in de food industry. Omdat we de lijnen kort willen houden, werken we binnen Europa niet met agenturen. Zo heb je altijd rechtstreeks contact met de bron, met ons.

Om aan de sterk groeiende vraag naar onze producten te voldoen, hebben we de afgelopen jaren geïnvesteerd in nieuwe bedrijfs- en productiepanden. Ook hebben we ons wagenpark aanzienlijk vergroot.

Een beeld zegt zoveel meer dan woorden en daarom nodigen we je graag uit voor een virtuele tour door onze fabrieken. Klik op de ‘play’ knop op de afbeelding hieronder.