DKB Foodsolutions Bjorn Dokter mobile DE

‘Ons mooie familiebedrijf’

Ik leef mijn droom binnen ons mooie familiebedrijf welke opgericht is door mijn opa in 1955. Op jonge leeftijd begonnen in de productie van beide fabrieken en nu (nog) samen met mijn vader als mentor aan het roer. Door mijn ervaring op de werkvloer weet ik wat er speelt. Samen zijn Erik en ik een goed team en vullen elkaar perfect aan. Onze missie daarbij is dan ook heel belangrijk. Klantspecifieke totaaloplossingen bieden voor de levensmiddelenindustrie binnen een betrokken en integere organisatie, waarbij de collega’s centraal staan.

linkedin
DKB Foodsolutions John Dokter

‘Mijn levenswerk’

In 1980 start mijn loopbaan bij wat nu DKB BV is en wat later mijn levenswerk zou worden. Mijn schoonvader Jan van Veen was toen al 30 jaar bezig met zijn levenswerk, van retourbrood paneermeel maken. Op 22-jarige leeftijd kregen mijn vrouw Arna en ik het eerste aandeel, dit is in de jaren steeds verder gegroeid naar een warm familiebedrijf. Als ouders zijn we trots en dankbaar dat we een opvolger gevonden hebben, onze zoon Bjorn is officieel in 2020 mede-eigenaar geworden. Hij was toen ook 22 jaar. Om het stokje op den duur helemaal over te dragen hebben we de perfecte compagnon gevonden in Erik van den Brink, ons bedrijf staat hiermee als een stevig huis. Ik ben ervan overtuigd dat ons doel de “klant centraal” en er zijn voor je personeel hiermee gewaarborgd is. In vertrouwen bouwen aan een toekomst met groei, geluk en gezondheid!

linkedin
DKB Foodsolutions Erik van den Brink

‘Gericht op lange termijn’

De klant en medewerker centraal stellen is een uitdaging welke mij op het lijf geschreven is. Vanuit ons familiebedrijf met ‘smaak’ als expertise wil ik bijdragen aan een stabiele, betrouwbare en flexibele onderneming met oog op onze visie. “Onderscheidende producten bieden in samenwerking met de klant waarbij kennis, smaak en beleving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit door een echt familie bedrijf te zijn, lokaal gevormd en gericht op lange termijn relaties met klanten, leveranciers en medewerkers.

linkedin

Onze accountmanagers

Onze collega’s van sales vertalen uw vraagstuk in de juiste oplossing. Of dit nu bestaat uit het invullen van een tailormade productvraag of bij u op locatie kijken naar de juiste oplossing voor uw vraagstuk.

DKB Foodsolutions Henk van Egmond (1)

‘Meedenken en flexibel opereren’

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Meedenken en flexibel opereren ligt hieraan ten grondslag. Elke klant heeft weer een ander vraagstuk en het is aan ons om voor dit vraagstuk een passende, blijvende oplossing te creëren.

linkedin
DKB Foodsolutions Berend van Delft (2)

‘Inspelen op vragen’

Door in gesprek te blijven met de (potentiële) klant en te luisteren naar hun vragen, c.q. wensen proberen we daar op in te spelen met onze kennis en know-how.

linkedin
DKB Foodsolutions Robert Horst mobile

‘Focus op partnership’

We vinden het belangrijk om lange termijn relaties aan te gaan met onze (potentiële) klanten. Daarin leggen we de focus op partnership en toegevoegde waarde doormiddel van creativiteit en kennis.

linkedin
DKB Foodsolutions Tomas Vaarkamp Desktop (1)

‘Onderscheidende producten’

Eén van onze kernwaardes is flexibiliteit. Dit zie je onder andere terug in onze levertermijnen. We streven er naar onderscheidende producten te bieden in samenwerking met u.

linkedin
DKB Foodsolutions Peter Becker mobile NL

‘Een solide, langdurige relatie’

Ons doel is een solide, langdurige en goede relatie voor een duurzaam succes en goede resultaten. Gekenmerkt door kennis, know-how en beleving.

DKB Foodsolutions Gunnar Sieg mobile

‘Kwaliteit van onze samenwerking’

In de verkoop willen we niet alleen indruk maken met de kwaliteit van onze producten. Het is voor ons ook bijzonder belangrijk om u te overtuigen van de kwaliteit van onze ondersteuning. Neem gerust contact met ons op.

linkedin